(NL) Python/Django vacature in Utrecht

Tags: python, django, nelenschuurmans

Note for English speakers: due to the nature of the work, you’ll only be really happy if you can speak Dutch, so I’m sticking to Dutch for the rest of this post.

Door vakantie ben ik er niet aan toegekomen het eerder te posten, maar… we zoeken weer versterking. Want ik ben er ook niet aan toe gekomen omdat het druk is qua werk :-) En de deadline is maandag 20 augustus ‘s ochtends vroeg. Da’s dus rap. Zie de officiele vacature.

Je mag lekker aan de slag met Python en Django, dat zal tenminste de hoofdmoot zijn. Verder heeft iedereen bij ons wel iets extra’s. De een is ook goed in serverbeheer. Of in automatiseren. Of coffeescript. Of css’en. Binnenkort zullen we ook meer met NoSQL gaan doen voor een die-krijgen-we-hopelijk grote opdracht. Of misschien optimaliseer je graag een postgresql database.

Python en Django zijn dan wel de hoofdmoot, maar lang niet iedereen die bij ons begint te werken is ermee bekend. Beiden zijn snel aan te leren. Dus als je snel een nieuwe taal op kunt pikken is het ook goed. Sowieso maakt het niet heel veel uit of je nou heel ervaren bent of niet:

  • Als je ervaren bent krijg je de ruimte om je ervaring in te zetten. En we hebben een paar goede en diverse programmeurs waar je zelf ook weer meer van kan opsteken. Ik vind het een leuke werkomgeving waar ik m’n ei goed in kwijt kan.

  • Als je niet ervaren bent mag je lekker bijleren. Je gaat gewoon vrijwel direct meedraaien in de reguliere projecten, dus dat gaat snel :-)

  • We zijn nu met ongeveer 10 programmeurs, dus dat is al een relatief grote groep in de Python/Django wereld. We krijgen daardoor veel van de grond.

Wel is het zo dat bijna iedereen hoog is opgeleid. Meestal universitair, deel HBO, deel gepromoveerd. Da’s ook de sfeer. Veel bijleren, actief zijn, elkaar helpen, van elkaar leren, gezelligheid, enz.

Nou, als het je wat lijkt, email je cv met begeleidend briefje naar Helga (zie de vacature). En je mag mij (reinout@vanrees.org) ook altijd mailen als je nog wat meer info wilt.

(En als je dit moois na 20 augustus leest kan je ook een open sollicitatie sturen!)

Hieronder een fotootje van een interne sprint week van een paar maanden geleden:

Photo & Video Sharing by SmugMug
 
vanrees.org logo

About me

My name is Reinout van Rees and I work a lot with Python (programming language) and Django (website framework). I live in The Netherlands and I'm happily married to Annie van Rees-Kooiman.

Weblog feeds

Most of my website content is in my weblog. You can keep up to date by subscribing to the automatic feeds (for instance with Google reader):