(Dutch:) nieuwe banden voor kinderwagen (update 2008-05-23: niet meer leverbaar)ΒΆ

Tags: personal

We hebben een ouderwetse kinderwagen. Zo'n 35 jaar oud setje ijzeren buizen met spaakwielen. Hij is echter in goede conditie en rijdt als een tierelier. Maar... Het enige probleem was dat enkele maanden geleden de (rubberachtige) banden het begaven. Ze waren compleet vergaan. Ai, waar kan je nieuwe krijgen? Ik vond op het internet alleen een te koop aangeboden complete kinderwagen met nieuwe banden.

Aha, emailtje gestuurt waar ze die banden vandaan hadden. Ik kreeg erg snel antwoord: [naam leverancier verwijderd, zie hieronder 2008-05-23]. Die konden banden (laten) vernieuwen. Het staat niet op hun website, daaom plaats ik de link hier maar. Google doet zijn werk dan wel.

Update 2008-05-23: Google doet z'n werk inderdaad erg goed. Ik kreeg zonet een mailtje van de winkel dat hun leverancier de benodigdheden niet meer kan leveren. En ik word best wel veel gemail omtrent het vernieuwen van ouderwetse kinderwagen banden... Mijn leverancier raakt echter uitgeput in zijn materiaal en ik kan steeds minder leveren. Wil je het artikel verwijderen.

Dus: google is erg effectief voor dit soort zaken :-) Ik heb de naam van de winkel verwijderd, da's beter dan verwijderen want dan wordt de cache v/d zoekmachines geupdatet i.p.v. dat mensen nog jaren de oude tekst (met naam) in de cache zien staan.

 
vanrees.org logo

About me

My name is Reinout van Rees and I work a lot with Python (programming language) and Django (website framework). I live in The Netherlands and I'm happily married to Annie van Rees-Kooiman.

Weblog feeds

Most of my website content is in my weblog. You can keep up to date by subscribing to the automatic feeds (for instance with Google reader):